Waldorfský šalát

Ingrediencie

4 porcie

  • 250 g stopkového zeleru
  • 60 g vlašských orechov
  • 120 g majonézy
  • 2 lyžice hrubozrnnej horčice Bornier
  • 4 lyžice smotany
  • 2 jablká
  • 2 lyžice citrónovej šťavy

Postup

Stonkový zeler olúpeme, zbavíme vláken a nakrájame na kúsky s hrúbkou 5 mm. Na rovnako veľké kúsky nakrájame aj ošúpané jablko. Orechy rozpolíme. V miske zmiešame majonézu, smotanu, citrónovú šťavu a hrubozrnnú horčicu a takto pripravenú zálievku dobre vmiešame do šalátu.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Waldorfský šalát
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers