Vyprážané kuracie rezne s dijonským dipom z čerstvého syra

Ingrediencie

4 porcie

  • 600 g kuracích pŕs
  • 100 ml 31 % smotany
  • 2 vajcia
  • 3 lyžice hladkej múky
  • drvené kukuričné lupienky
  • panenský olivový olej
  • morská soľ

Dijonský dip

  • 200 g syra cottage
  • 1 lyžička dijonskej horčice Bornier
  • 1 lyžica panenského olivového oleja
  • 30 g hráškových výhonkov
  • morská soľ
  • drvené korenie

Postup

Kuracie prsia nakrájame na menšie plátky a osolíme. Zo smotany, z vajec a hladkej múky vytvoríme hustejšie cesto, ktoré tiež mierne osolíme. Pripravené kuracie prsia obalíme najskôr v ceste a potom v kukuričných lupienkoch. Vyprážame na panvici s olejom z každej strany dozlatista.

Syr cottage zmiešame s olivovým olejom, pridáme pokrájané hráškové výhonky a dijonskú horčicu. Podľa chuti osolíme, okoreníme a dobre premiešame.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Vyprážané kuracie rezne s dijonským dipom z čerstvého syra
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers