Vyprážané kuracie prsíčka v horčicovom cestíčku so zemiakovou kašou

Ingrediencie

4 porcie

  • 800 g kuracích pŕs
  • 100 g hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 150 ml mlieka
  • 2 lyžice hrubozrnnej horčice Bornier
  • soľ
  • korenie

Kaša

  • 700 g zemiakov
  • 150 ml mlieka
  • 100 g masla
  • soľ

Postup

Z hladkej múky, vajec, mlieka, hrubozrnnej horčice a soli vytvoríme cestíčko. Kuracie prsia nakrájame na väčšie pozdĺžne kusy a osolíme. Mäso obaľujeme v pripravenom cestíčku a vyprážame v rozpálenom oleji.

Ošúpané zemiaky nakrájame na menšie kúsky, ktoré varíme v osolenej vode. Uvarené zemiaky scedíme, pridáme teplé mlieko, maslo a rozšľaháme na kašu.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Vyprážané kuracie prsíčka v horčicovom cestíčku so zemiakovou kašou
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers