Tataráčik z čerstvého a údeného lososa

Ingrediencie

4 porcie

  • 200 g čerstvého lososa
  • 200 g údeného lososa
  • šalotka
  • 1 lyžička dijonskej horčice Bornier
  • 1 lyžica kapár
  • kôpor
  • olivový olej
  • morská soľ

Postup

Čerstvého aj údeného lososa nakrájame na malé kocôčky, šalotku pokrájame najemno a v miske zmiešame s dvomi lyžicami olivového oleja, dijonskou horčicou, pokrájanými kaparami a kôprom. Podľa potreby dosolíme a podávame s toastom.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Tataráčik z čerstvého a údeného lososa
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers