Sendvič s údeným lososom a dresingom z medovej horčice

Ingrediencie

4 porcie

  • 300 g údeného lososa
  • 8 plátkov slnečnicového chleba
  • 4 vajcia (uvarené natvrdo)
  • poľníček
  • rajčina

Dresing z medovej horčice

  • 200 g 30% kyslej smotany
  • 1 lyžička medovej horčice Bornier
  • 20 g pažítky
  • panenský olivový olej
  • morská soľ

Postup

Kyslú smotanu zmiešame s medovou horčicou, pokrájanou pažítkou, olivovým olejom a so soľou. Chlieb opečieme z oboch strán do zlatista, potrieme dresingom, pridáme lososa, vajcia, rajčinu nakrájanú na plátky, poľníček a priklopíme druhým plátkom chleba (opečeným a natretým).

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Sendvič s údeným lososom a dresingom z medovej horčice
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers