Sendvič s roastbeefom marinovaným v medovej horčici

Ingrediencie

4 porcie

  • 8 plátkov toastového chleba
  • poľníček
  • 4 rajčiny
  • 2 červené cibule

Roastbeef

  • 400 g hovädzej roštenky
  • 1 lyžica medovej horčice Bornier
  • olej
  • soľ
  • korenie

Dresing

  • 1 lyžica medovej horčice Bornier
  • 100 ml majonézy
  • olej
  • soľ
  • korenie

Postup

Hovädziu roštenku natrieme medovou horčicou, olejom, osolíme, okoreníme a necháme cez noc marinovať v chladničke.

Na druhý deň roštenku prudko opečieme na panvici zo všetkých strán a dopekáme približne 1 až 2 hodiny v rúre predhriatej na 140 °C – na krásny ružový roastbeef by mäso malo mať uprostred teplotu 58 °C.

Chlieb opečieme z oboch strán do zlatista, potrieme dresingom, pridáme mäso, cibuľu nakrájanú na tenké kolieska, rajčinu nakrájanú na plátky, poľníček a priklopíme druhým plátkom chleba (opečeným a natretým).

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Sendvič s roastbeefom marinovaným v medovej horčici
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers