Sendvič s pečenou jaternicou a hruškovou horčicou

Ingrediencie

Na jeden sendvič

  • 2 plátky kváskového chleba alebo rustikálna bageta
  • 1 jaternica alebo jaternicová kaša
  • 1 hruška
  • 1 šalotka
  • čerstvý majorán
  • parmezán
  • hrušková horčica Bornier

Postup

Jaternicu nakrájame na kolieska a opražíme ich na panvici z oboch strán. Plátky chleba potrieme hruškovou horčicou, pridáme tenké plátky hrušky, opečené kolieska jaternice, šalotku nakrájanú na kolieska, hoblinky parmezánu a posypeme lístkami čerstvého majoránu.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Späť na zoznam receptov

Sendvič s pečenou jaternicou a hruškovou horčicou
Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers