Sendvič s jamon serrano, čedarom a figovou horčicou

Ingrediencie

Na jeden sendvič

  • 5 plátkov šunky jamon serrano
  • 1 čerstvá figa
  • 1 bageta
  • 4 kokteilové rajčiny
  • 1 plátok čedaru
  • rukola
  • figová horčica Bornier

Postup

Kokteilové rajčiny s kvapkou olivového oleja prudko opražíme na panvici, ľahko osolíme a necháme vychladnúť. Bagetu rozrežeme a obe strany natrieme figovou horčicou. Pridáme jamon serrano, čedar, kokteilové rajčiny, rukolu a figu nakrájanú na štvrtiny.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Späť na zoznam receptov

Sendvič s jamon serrano, čedarom a figovou horčicou
Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers