Šalát z fazuliek a kukurice s dresingom z hrubozrnnej horčice

Ingrediencie

3 – 4 porcie

  • 3 celé kukurice
  • 300 g žltých fazuľových strukov
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžica bieleho vínneho octu
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 2 lyžice celozrnnej horčice Bornier
  • 1 malá cuketka
  • 1 žltá paprika
  • šalát z listov červenej repy
  • žerucha
  • soľ
  • korenie

Postup

Vo vriacej osolenej vode povaríme kukuričné klasy domäkka. Na posledné 2 minúty varenia k nim pridáme fazuľové struky. Všetko vyberieme z vody a prudko schladíme v mise s ľadom (zastaví sa var a zelenina si zachová farbu). Zeleninu nakrájame – kukuricu a cuketu na kolieska a papriku na pásiky. Struky necháme celé. Pridáme šalátové listy a žeruchu a premiešame ich s dresingom z vínneho octu, citrónovej šťavy, olivového oleja a celozrnnej horčice.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Šalát z fazuliek a kukurice s dresingom z hrubozrnnej horčice
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers