Šalát s údeným lososom a dresingom z medovej horčice

Ingrediencie

4 porcie

  • mix listových šalátov
  • kokteilové rajčiny
  • 1 malá cuketka
  • 4 šampiňóny
  • 1 lyžica medovej horčice Bornier
  • 100 ml olivového oleja
  • 1 lyžica vody
  • korenie
  • 320 g lososa (80 g na každú porciu)
  • sezamové semiačka

Postup

Šalátové listy zmiešame s kokteilovými rajčinami prekrojenými na polovice, s cuketkou nakrájanou na rozštvrtené kolieska a s plátkami šampiňónov.

Olivový olej zmiešame s medovou horčicou a lyžicou vody. Vzniknutú emulziu nalejeme na šalát a dobre premiešame. Vložíme do hlbokého taniera, pridáme údeného lososa a zasypeme sezamovými semiačkami.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Šalát s údeným lososom a dresingom z medovej horčice
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers