Šalát s horčicovým dresingom, kokteilovými rajčinami a pečenou slaninou

Ingrediencie

4 porcie

  • mix šalátových listov
  • anglická slanina
  • kokteilové rajčiny
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie

Dresing

  • 100 ml slnečnicového oleja
  • 1 lyžica dijonskej horčice Bornier
  • 2 lyžice medu
  • soľ
  • korenie

Postup

Dijonskú horčicu šľaháme s olejom a medom, kým nevznikne krémová emulzia, ktorú podľa chuti osolíme a okoreníme. Plátky anglickej slaniny na panvici opečieme dozlatista. V mise zmiešame trhané listy šalátu s dresingom a pokrájanými kokteilovými rajčinami, osolíme, okoreníme a navrch ozdobíme opečenou slaninou.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Šalát s horčicovým dresingom, kokteilovými rajčinami a pečenou slaninou
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers