Quiche lorraine s dijonskou horčicou

Ingrediencie

4 – 6 porcií

  • 200 g hladkej múky
  • 100 g masla
  • 1 vajce
  • soľ

Postup

V mise zmiešame múku so studeným maslom nakrájaným na kúsky. Keď sa maslo spojí s múkou, pridáme vajce a rýchlo vymiesime cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a necháme hodinu odpočívať v chladničke.

Cesto vytvarujeme do koláčovej formy a 10 minút predpekáme zaťažené papierom na pečenie a fazuľou (aby sa nenafúklo) v rúre predhriatej na 200 °C. Potom fazuľu aj papier odstránime a pečieme ďalších 10 minút.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Quiche lorraine s dijonskou horčicou
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers