Parmezánovo-horčicový dip s batatovými hranolčekmi

Ingrediencie

  • 1 kyslá smotana
  • 1 podrvený strúčik cesnaku
  • 1/2 hrnčeka nastrúhaného parmezánu
  • 2 lyžice dijonskej horčice Bornier
  • 1 lyžica hrubozrnnej horčice Bornier
  • soľ
  • korenie
  • olivový olej
  • bataty
  • soľ
  • korenie
  • rozmarín

Postup

Kyslú smotanu, cesnak, parmezán a dijonskú a hrubozrnnú horčicu zmiešame v miske a dochutíme soľou a korením.

Bataty ošúpeme, nakrájame na väčšie hranolčeky, osolíme, okoreníme a posypeme nasekaným rozmarínom. Pečieme na pekáči v rúre predhriatej na 180 °C približne 25 minút. Občas premiešame.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Parmezánovo-horčicový dip s batatovými hranolčekmi
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers