Nátierka zo zrejúceho syra s restovanou cibuľkou a horčicou

Ingrediencie

  • 200 g zrejúceho syra (typ Reblochon)
  • 3 lyžice dijonskej horčice Bornier
  • 1 cibuľa

Postup

Najemno pokrájanú cibuľku opražíme na masle dozlatista a necháme vychladnúť. Vymiešame syr s horčicou a vmiešame cibuľku. Podávame s kváskovým chlebom.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Nátierka zo zrejúceho syra s restovanou cibuľkou a horčicou
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers