Marinovaný losos v hrubozrnnej horčici, javorovom sirupe a kôpri s grilovanou zeleninou

Ingrediencie

4 porcie

  • 800 g filiet z lososa
  • 3 lyžice hrubozrnnej horčice Bornier
  • 50 ml javorového sirupu
  • čerstvý kôpor
  • soľ
  • korenie

Zelenina

  • cuketa
  • baklažán
  • papriky farebné
  • červená cibuľa
  • zelené fazuľky
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie

Postup

Filety z lososa nakrájame na jednotlivé porcie. Horčicu, javorový sirup a kôpor zmiešame dohromady. Zmesou potrieme osoleného a okoreneného lososa, kterého necháme polhodinu marinovať, a potom ho prudko opečieme na rozpálenej panvici. Panvicu stiahneme z plameňa a lososa necháme pomaličky dôjsť.

Umytú zeleninu nakrájame na pozdĺžne hranolčeky, ktoré opečieme na olivovom oleji. Opečenú zeleninu ochutíme korením a soľou.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Marinovaný losos v hrubozrnnej horčici, javorovom sirupe a kôpri s grilovanou zeleninou
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers