Kuracie rilletes s hrubozrnnou horčicou

Ingrediencie

  • 5 ks kuracieho mäsa supreme (kuracie prsia s časťou krídla)
  • 1 mrkva
  • 1 cibuľa
  • 1 bouquet garni
  • 150 ml bieleho vína
  • 750 ml kuracieho vývaru
  • olivový olej
  • 150 g masla
  • 2 lyžice hrubozrnnej horčice Bornier
  • 1 feferónka

Postup

Mrkvu a cibuľu nakrájame nadrobno a restujeme na olivovom oleji, pridáme kuracie mäso a opražíme dozlatista. Pridáme biele víno, necháme ho odpariť, prilejeme kurací vývar a pridáme cesnak a bouquet garni. Pozvoľna varíme približne 45 minút až jednu hodinu, kým sa vývar úplne nevyparí. Potom bouquet garni vyberieme, odstránime kožu z mäsa a kosti a mäso vidličkou natrháme na vlákna. Pridáme maslo, hrubozrnnú horčicu, feferónku, dobre premiešame a necháme vychladnúť. Podávame s bagetou.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Kuracie rilletes s hrubozrnnou horčicou
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers