Kuracie prsia marinované v medovej horčici s ryžovým pilafom

Ingrediencie

4 porcie

  • 4 kuracie prsia bez kože
  • 4 lyžice medovej horčice Bornier
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 limetka
  • soľ
  • korenie
  • 250 g ryže
  • sušená červená paprika
  • 800 ml kuracieho vývaru
  • 1 cibuľa
  • plocholistá petržlenová vňať
  • olivový olej

Postup

Všetky ingrediencie okrem limetky zmiešame, pridáme kuracie prsia a najlepšie 24 hodín marinujeme. Na mierne rozohriatom grile pečieme prsia 4 – 6 minút z každej strany. Odoberieme z grilu a necháme chvíľku odpočinúť.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Kuracie prsia marinované v medovej horčici s ryžovým pilafom
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers