Kuracie paličky marinované v provensalskej horčici s dipom z čerstvého syra

Ingrediencie

4 porcie

  • 8 kuracích paličiek
  • 4 lyžice provensalskej horčice Bornier
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie

Dip

  • 150 g syra cottage
  • 1 lyžička dijonskej horčice Bornier
  • jarná cibuľka
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie

Postup

Posolené a okorenené kuracie paličky potrieme marinádou z provensalskej horčice Bornier a oleja. Preložíme do pekáča a pečieme približne 1 hodinu v rúre predhriatej na 160 °C.

V mise zmiešame syr cottage s dijonskou horčicou a pokrájanou jarnou cibuľkou, ochutíme olivovým olejom, soľou a korením.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Kuracie paličky marinované v provensalskej horčici s dipom z čerstvého syra
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers