Kuracie nugety s dipom z medovej horčice a chrenu

Ingrediencie

4 porcie

  • 750 g kuracích pŕs
  • 1 balenie kukuričných lupienkov
  • 3 vajcia
  • 50 ml mlieka
  • sušená pálivá paprika
  • olej na vyprážanie

Dip

  • 3 lyžice majonézy
  • 5 lyžíc medovej horčice Bornier
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 lyžica pomarančovej šťavy
  • chren

Postup

Prsia nakrájame na rezančeky, ktoré namočíme do vajíčka zmiešaného s mliekom a paprikou a obalíme v rozdrvených kukuričných lupienkoch. Obalené mäso vypražíme na rozpálenom oleji dozlatista a podávame s dipom.

Dip pripravíme tak, že zmiešame majonézu, medovú horčicu a citrónovú a pomarančovú šťavu s nastrúhaným chrenom.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Kuracie nugety s dipom z medovej horčice a chrenu
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers