Kapor v orechovej strúhanke so šalátom z pečených zemiakov

Ingrediencie

4 porcie

  • 600 g filiet z kapra
  • 5 vajec
  • 200 g hladkej múky
  • 50 g vlašských orechov
  • 200 g strúhanky
  • 500 g zemiakov
  • sterilizovaná uhorka
  • jarná cibuľka
  • 150 g 15 % kyslej smotany
  • extra panenský olivový olej
  • medová horčica Bornier
  • morská soľ
  • drvené korenie

Postup

Filety z kapra obalíme v hladkej múke, rozšľahanom vajci, strúhanke zmiešanej s drvenými vlašskými orechmi a osmažíme z každej strany dozlatista.

Zemiaky uvarené v šupke olúpeme a nakrájame na plátky, ktoré opražíme na olivovom oleji. Zmiešame ich s nadrobno nastrúhanou sterilizovanou uhorkou, kyslou smotanou a pokrájanou jarnou cibuľkou. Ochutíme medovou horčicou, soľou a korením.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Kapor v orechovej strúhanke so šalátom z pečených zemiakov
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers