Grilované kuracie prsia v marináde zo zázvoru a z medovej horčice so smotanovými cestovinami tagliatelle

Ingrediencie

4 porcie

  • 600 g kuracích pŕs
  • medová horčica Bornier
  • panenský olivový olej
  • zázvor – olúpaný a pokrájaný na menšie kúsky
  • morská soľ

Smotanové tagliatelle

  • 500 g cestovín tagliatelle
  • 200 ml 31 % smotany
  • 1 lyžička medovej horčice Bornier
  • 80 g polosušených rajčín
  • 50 g baby špenátu
  • morská soľ

Postup

Kuracie prsia okoreníme, potrieme olivovým olejom, pridáme zázvor a necháme marinovať v chladničke. Marinované kuracie prsia osolíme a prudko opekáme na rozpálenej panvici z každej strany 2 minúty. Preložíme na plech s mriežkou, potrieme medovou horčicou a necháme približne 30 minút dopekať v rúre pri teplote 120 °C.

Tagliatelle uvarené al dente prehodíme na horúcej panvici so smotanou a medovou horčicou a minútu povaríme. Ochutíme soľou, pridáme listy čerstvého baby špenátu a polosušené paradajky.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Grilované kuracie prsia v marináde zo zázvoru a z medovej horčice so smotanovými cestovinami tagliatelle
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers