Grilované bravčové rebrá v marináde z hrubozrnnej horčice

Ingrediencie

4 porcie

  • 1 kg bravčových rebier
  • 4 cibule
  • 1 lyžica hrubozrnnej horčice Bornier
  • 1 lyžička rímskej rasce
  • panenský olivový olej
  • morská soľ
  • drvené korenie
  • rozmarín

Postup

Rebrá v celku marinujeme aspoň 12 hodín v olivovom oleji s rascou, hrubozrnnou horčicou, korením a vetvičkou rozmarínu v chladničke.

Marinované rebrá osolíme a necháme 30 minút odpočinúť. Spolu s cibuľou pokrájanou nahrubo preložíme na plech a dáme do rúry predhriatej na 130 °C. Podľa veľkosti rebier pečieme 2 až 3 hodiny.

Podávame so sterilizovanou zeleninou, šalátom a omáčkou z výpeku.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Grilované bravčové rebrá v marináde z hrubozrnnej horčice
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers