Gravlax s omáčkou z medovej horčice a kôpru

Ingrediencie

  • 300 g – 400 g fileta z lososa bez kože
  • 50 g krupicového cukru
  • 50 g morskej soli
  • mleté korenie
  • čerstvý kôpor
  • medová horčica Bornier
  • olivový olej

Postup

Na dno misy nasypeme krupicový cukor, soľ, čerstvo pomleté korenie a vetvičky čerstvého kôpru. Pridáme filety lososa a opäť trochu posypeme cukrom a soľou, korením a nasekaným kôprom.

Lososa zakryjeme potravinárskou fóliou, zaťažíme a na 2 – 3 dni vložíme do chladničky. Nakrájaného lososa podávame s omáčkou z olivového oleja, medovej horčice a jemne nasekaného kôpru.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Gravlax s omáčkou z medovej horčice a kôpru
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers