Domáce zemiakové čipsy s jemnou horčicovou omáčkou

Ingrediencie

  • zemiaky
  • panenský olivový olej
  • morská soľ

Horčicová omáčka

  • 200 g 30% kyslej smotany
  • 1 lyžička medovej horčice Bornier
  • pažítka
  • panenský olivový olej
  • morská soľ

Postup

Zemiaky ošúpeme a pomocou škrabky nakrájame na tenké lupienky. Vyprážame na panvici s olejom z každej strany dozlatista.

Kyslú smotanu zmiešame s horčicou, pokrájanou pažítkou a olivovým olejom a podľa chuti osolíme.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Domáce zemiakové čipsy s jemnou horčicovou omáčkou
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers