Dip z hrubozrnnej horčice s grilovanou zeleninou

Ingrediencie

  • 1 kyslá smotana
  • 3 lyžice majonézy
  • 3 lyžice celozrnnej horčice Bornier
  • soľ
  • korenie

Postup

Všetky suroviny dobre premiešame a dáme do chladničky vychladnúť. Podávame s grilovanou zeleninou alebo hranolčekmi.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Dip z hrubozrnnej horčice s grilovanou zeleninou
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers