Dip s praženou cibuľkou, dijonskou horčicou a so zeleninovými čipsmi

Ingrediencie

  • 1 lučina
  • 1 kyslá smotana
  • 1 lyžica dijonskej horčice Bornier
  • 2 cibule
  • maslo
  • soľ
  • korenie

Čipsy

  • mrkva
  • zeler
  • petržlenová vňať
  • červená repa
  • olivový olej

Postup

Cibule nakrájame nahrubo a opražíme na masle do zlatista. Všetky suroviny zmiešame s cibuľkou a podávame so zeleninovými čipsmi.

Zeleninu nakrájame na tenké plátky, jemne posolíme a necháme 15 minút odpočívať. Utrieme vodu, ktorú zelenina pustí, a preložíme ju na zľahka vymastený pekáč. Pečieme v rúre predhriatej na 190 °C približne 15 – 20 minút do chrumkava.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Dip s praženou cibuľkou, dijonskou horčicou a so zeleninovými čipsmi
Dijonská horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Dijonskú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers