Dip s pažítkou

Ingrediencie

  • 1 lyžica hrubozrnnej horčice Bornier
  • 100 g syra Philadelphia
  • 50 g kyslej smotany
  • 1 lyžica panenského olivového oleja
  • nadrobno posekaná pažítka morská soľ
  • drvené korenie

Postup

Všetky ingrediencie dobre premiešame v miske a dochutíme soľou a korením.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Dip s pažítkou
Hrubozrnná horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Hrubozrnnú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers