Cibuľové krúžky s horčicovým dipom

Ingrediencie

4 porcie

  • 4 cibule
  • hladká múka
  • 100 ml mlieka
  • 1 vajce
  • 30 g listov koriandra
  • soľ
  • korenie

Dip

  • 200 g kyslej smotany
  • citrónová šťava z 1 citróna
  • 1 lyžica medovej horčice Bornier
  • pažítka
  • soľ
  • korenie

Postup

Z hladkej múky, mlieka, vajec, koriandra, soli a korenia vytvoríme hustejšie cestíčko, v ktorom obalíme cibuľu nakrájanú na kolieska. Vyprážame na panvici v rozpálenom oleji z každej strany do zlatista.

Smotanu, citrónovú šťavu a medovú horčicu rozmiešame do hladkej emulzie, pridáme nasekanú pažítku, soľ a korenie.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Cibuľové krúžky s horčicovým dipom
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers