Chrenovojablčný dip

Ingrediencie

  • medová horčica Bornier
  • 100 g smotanového chrenu
  • 50 g jabĺk pokrájaných na malé rezance
  • 1 lyžica panenského olivového oleja
  • morská soľ
  • drvené korenie

Postup

Všetky ingrediencie dobre premiešame v miske a dochutíme soľou a korením.

Vytlačiť recept |
Poslať recept e-mailom

Viac informácií a ďalšie recepty nájdete na stránkach www.bornier.cz

Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Späť na zoznam receptov

Chrenovojablčný dip
Medová horčica Bornier

V tomto recepte sme použili Medovú horčicu Bornier

Zistiť viac

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers