Horčica v kuchyni

Horčica je oddávna neodmysliteľnou súčasťou vycibrenej gastronómie. Obohacuje chuť pokrmov a dodáva jej ostrosť. Perfektne sa hodí k mäsu aj údeninám, korunuje chuť omáčok aj šalátových zálievok. Je obľúbenou súčasťou nátierok, dipov a dresingov. Pri varení sú kvalitné ingrediencie vždy základom perfektného výsledku. Dokladom toho, že horčica Bornier patrí k tým najlepším, je jej tradícia – v kuchyni slúži milovníkom dobrého jedla už 200 rokov.

Obohaťte si ňou aj vy svoj jedálny lístok a pochutnajte si na zaujímavých „horčicových“ delikatesách podľa receptov, ktoré sme pre vás pripravili.

Dijonská horčica Bornier

Horčica Bornier Tá pravá chuť Francúzska  }

Dijon mustard makers