Spoločnosť Bornier je francúzsky výrobca dijonských horčíc prémiovej kvality. Horčica Bornier je ikonou francúzskej gastronómie a dobré jedlo sprevádza už od roku 1816. Vyrába sa tradičným spôsobom v mestečku Couchey v oblasti Dijonu. Za tajomstvom jej dokonalej chuti stojí láska k tradícii v podobe pôvodnej receptúry a kvalitných ingrediencií. Na konci starostlivého výrobného procesu sa horčica precízne balí do uzatvárateľnej sklenenej amfory, ktorá zachováva nezmenenú arómu a chuť.

Horčica Bornier násobí pôžitok z vynikajúceho jedla nielen vo chvíľach, keď ho sprevádza, ale stále častejšie stojí aj pri jeho zrode v podobe kvalitnej nenahraditeľnej ingrediencie receptu.

Tesne po roku 2000 naštartovala spoločnosť Bornier novú epochu silného rastu.

Aby vyšla v ústrety rozmanitým chutiam a požiadavkám svojich zákazníkov, vydala sa pri zachovaní svojich tradičných postupov tiež cestou zásadných inovácií.

V súčasnosti je druhým najväčším výrobcom horčice vo Francúzsku. Ponúka širokú paletu chutí i balení a i vďaka tomu predáva svoje produkty vo viac než 40 krajinách štyroch kontinentov – Európy, Ameriky, Afriky i Ázie. Od roku 2009 získava Dijonská horčica Bornier napríklad každoročne ocenenie v prestížnej súťaži Napa Valley Mustard Competition, konanej v USA.